Modele de unghii cu gel simple

Unghiile cu gel pot fi realizate cu succes Atât de persoanele cu Studii în domeniu Dar și de către cele mai nepricereputation sau la început în aceste Taine ALE frumuseții; tot ce trebuie să faceți este să aveți o trusă potrivită, Cât de Cât completă și să urmați doar câțiva păși simpli. Unghiile se pot construi prin Două metode-cu Tips sau prin lungire cu ajutorul șabloanelor. Tipsurile se vor alege în funcție de mărimea fiecărei Unghii în parte și se vor LIPI cu ajutorul unui lipici Special și se va ține apăsat pentru aproximativ 10 secunde. Pilirea adezivului în exces se va face cu grijă și se va nivela unghia PANA Când nu va mai exista nici cea mai Mică imperfecțiune. Poţi alege un modèle simplu pentru unghiile Tale, pe care să îl poţi asorta cu uşurinţă Atât la ţinutele de zi cu Zi, Cât şi la cele de ocazie. După ce ați terminat toți acești păși, trebuie să acordați atenție și cuticulelor, pe care le veți hidrată cu ajutorul unui gel sau ulei Special. 16 pericole la care te expui atunci Când Cine faci manichiura cu gel speram sa gasiti modelul Dorit mai jos si va asteptam sa Consult Lista de geluri profesionale de la ami gel. Manichiura jeleu, tendinţa Care a înlocuit unghiile cu gel în Vara 2018 DIP Nails este Noul Trend în Materie de Unghii, care face deja Furori pe toate site-urile de socializare. Deși aceasta a apărut de ceva vreme, a început să fie populă după decernarea premiilor Grammy. Spre deosebire de manichiura cu gel, DIP Nails nu implică Lumini UV și rezistă aproximativ 3-4 săptămâni fără a-și pierde strălucirea.

Haideți să Vedem Împreună, ce trebuie să faceți pentru a obține cele mai Frumoase și reușite Unghii cu gel mai ales Dacă sunteți și începători. Manichiura anului 2018 este mai simplă decat crezi! Se va ține în lampă UV pentru uscare, aproximativ 2-3 minute pentru ca mai apoi să începeți procesul de pilire, Dar evitați Pila ELECTRICĂ. Dacă vă doriți o singură culoare, acum este momentul în Care aplicați stratul de gel, lăsați fiecare unghie să se usuce și aveți Mare grijă ca lichidul să nu se prelingă PE o parte și PE Alta a unghiei pentru că se vor “infiltra” bule de AER și vă va da peste Cap întreagă MU ncă de pana acum. Putem să uităm de gel de Cu unghiile! DIP Nails va face Furori în acest an și promite să ne schimbe viziêche despre cum arată o manichiură perfectă. Tu ce parère ai despre acastă Tehnică? Mâinile sunt Cartea de vizită a unei femei și Din acest motiv trebuie să ne asigurăm că Mereu vom crea impresia potrivită cu o piele Perfect hidratatürk ă, Dar și cu o manichiură bine pusă la punct. DIN acest motiv, vizita la salon este indispensable abilă și trebuie strecurată în programul nostru săptămânal. Pregătirea unghiei și a mâinii se va face cu un dezinfectant. Se va îndepărta Lacul de Unghii sau ojă actuală Dar și orice Alt Tip de reziduu ce se află PE unghie. Cuticulele se vor împinge sau se vor tăia (nu se recomanda) cu ajutorul unui băț de portocal sau a unui instrument métalique. 2019 este un an en peline de viata si de culoare.

AM adunat intr-un articol 80 de modele de Unghii cu gel doar pentru voi. După culoare, este necesar să aplicați un gel trifazic, Într-o cantitate mai mare, se lasă la uscat iar Când ați terminat cu toate unghiile, începeți serios să le piliți PANA Când ajungeți la grosimea dorită.

Comments are closed.